Turk Cossacks Forum
Duyurular: LCN e üye olmayanlar buyrun: www.newlcn.com

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 20 Mayıs 2012, 10:32:36

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 1000 0pt 3-3 KILLER TAKTIK !!  (Okunma Sayısı 380 defa)
.: кιηgѕιzє :.
صالح
Rütbe: KING
Çevrimdışı Çevrimdışı

ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

459557544 gheddo_boy_s@hotmail.de
Site E-Posta
« : 23 Kasım 2010, 17:22:16 »

1000 0pt 3-3'de hep yenmek istiyormusn? Ozman Iyi OKU !!!!!

1. Ilk yapman gereken sey, Hip Hop Sarkisi acmak. Oyunda sarkisiz olmuyor, maalesef.
2. Makrosu acmalisin, Makrossuz Marketi hep kaptirirsiniz.!! Makrosu siteden indirin.
3. Bu KISIM EN ÖNEMLISI:
- Harita acilana kadar bekliyorsunuz. Harita acildiktan sonra 5 isciyi aliyorsunuz ve farm yapiyorunuz sonra geri kalan iscilerle ODUNun yaninda TOWN hall yapiyorsunuz.
4. Farm bittikten sonra TASin altina!!! Storehouse yapiyorsunuz. (Storehouse bitti zaman o 5 isciyi ordaki tasi toplatiriyorsunuz)  Tasin altina yaparsaniz normalinden cok toplarsiniz!!. Townhall bittikten sonra Butun iscileri oduna yönlendiriyorsunuz ve isci basiyorsunuz. Ve cikis noktasinida oduna yönlendiriyorsunuz.
5. 450 oldugunda ODUN TOPLAYAN tüm iscileri seciyorsunuz ve MARKET yapiyorsunuz.
6. Market bitti zaman hemen F1 e basiyorsunuz. Ve sonra o iscilerden 5ini aliyorsunuz ve blacksmith yapiyorsunuz. geri kalan iscileri yeniden oduna yönlendiriyorsuuz. blacksmith bittikten sonr barak yani asker evi yapiyorsunuz. sonra askeri tikliyorsunuz. Baraki yapan iscileri gold madene yönlendiriyorsuuz. Odun toplayan 5 isci aliyorsunuz ( daha barak bitmeden) golda yönlendiriyorsuuz.
barak bittikten sonra 4 isci aliyorsunuz IRON madenine yönlendiriyorsuuz.
7. Zor kismi geride kaldi. ilk basta gold her 500 oldugunda 3x olmak üzere wooda satiyorsunuz tüm goldu. akkademi icin yeterli toplanirsa 3 isci aliyorsunuz townhallin yakinlarinda biryerde yapiyorsunuz. townhalldan cikan her isciyi akkademiye yönlendiriyorsunuz. odun toplayan 9 isci yeter.
8. akkademi bittikten sonra barakstan komutan olmak üzere birde davulcu seciyorsunuz.
9. 36 liki yapip yoluyorsunuz (baraktan gelistirme yapicaksiniz yoksa kaybederler, diployu yaptiktan sonra wood ve stone + ironu food satiyoirsunuz hep pike gelistirmek icin. pikelerei attak ve defans olmak üzere 3x gelistiriyorsunuz.
10. AKKADEMIDEN SONRA HEMEN DIPLOYU YAPIYORSUNUZ VE FARMDAN FOODU GELISTIRIYORSUNUZ !! (SONRA PIKELRI GELISTIRIYORSUNUZ ILK FOOD !! )
11. iyi eglenceler devamini bilmiyorsaniz benim recordlarimi indirin ve izleyin arasindan 3v3lik oyunda vardir. ben bu aksam yine bir record eklerim :)
.: кιηgѕιzє :.'in Imzasi

[1453]^KRAL^
1453 ELITE
Rütbe: Viscount
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2010, 17:34:46 »

cok iyi     yazmishsin   amma ben hip hop sharkisini bilmiyordum))
[1453]^KRAL^'in Imzasi

[1453]T-ReX
1453 ELITE
Rütbe: Nobleman
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2010, 19:33:15 »

salih bende altın demir irondan hariç birazda bakır, krom vede mangal odunu var bunları nasıl satarım ? hep yiyecek alin yazmıssın ama içeceksiz durulurmuki birazda içecek almak lazım değilmi sencede ? bir ara gidim de 1 koli bira alim mesala.ayrıca ben kolmastı açim o zaman daha hızlı market yaparım dimi.
.: кιηgѕιzє :.
صالح
Rütbe: KING
Çevrimdışı Çevrimdışı

ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

459557544 gheddo_boy_s@hotmail.de
Site E-Posta
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2010, 21:40:47 »

cok iyi     yazmishsin   amma ben hip hop sharkisini bilmiyordum))
:)) iste ögrenmis oldun azer xPP

salih bende altın demir irondan hariç birazda bakır, krom vede mangal odunu var bunları nasıl satarım ? hep yiyecek alin yazmıssın ama içeceksiz durulurmuki birazda içecek almak lazım değilmi sencede ? bir ara gidim de 1 koli bira alim mesala.ayrıca ben kolmastı açim o zaman daha hızlı market yaparım dimi.
krom ve mangal odunu nerden buldun apo, senin gizli hile programinmi var yoksa :))))
.: кιηgѕιzє :.'in Imzasi

[1453]^COBALT^
1453 ELITE
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

E-Posta
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2010, 23:04:44 »

bu kadar sey yapinca bir za manqal kebab yaparim daha iyi  hehe
[1453]^COBALT^'in Imzasi

>>Mertin bakishi  grumble  korkagin  026 kilicindan keskindir<<  exclam exclam exclam
ADMIRAL
-BAKU-
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

559014902
Site E-Posta
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2010, 23:44:44 »

bu kadar sey yapinca bir za manqal kebab yaparim daha iyi  hehe

anar seninde taktikin gozel ha 
ADMIRAL'in Imzasi

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3 © 2008-2009, SimplePortal

TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

|

FOR EVER 1453 KLAN
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.162 Saniyede 35 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.018s, 3q)