Turk Cossacks Forum
Duyurular: Eski mesajlarda türkce karekter hatasi var. Backupdan kaynaklaniyor..

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 20 Mayıs 2012, 12:24:09

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aranizdan ayriliyorum..  (Okunma Sayısı 698 defa)
ADMIRAL
-BAKU-
Rütbe: Viscount
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

559014902
Site E-Posta
« : 13 Ekim 2010, 00:12:33 »

slm arkadaslar !  salih iyiki bildin ben biraz sana soylemeye utaniyodum yeni klan kurdum diye , amma sizin sayenizde geldim bu yerlere cikdim sizlere borcluyum, bide 1453 -de kimsede gorukmuyodu klan batiyodu sule ve sen ve basqalari olmadikca biraz insana zor grliyo  niye boyle oldu diye tabiki her kesin isi onemli o yuzden arkadaslar olmuyu anliyorum .  Ben hep sizlerleyim  
cok tesekkur ederimki sizlere azeri klani olmadigi icin azerileri klaniniza aldiniz bunu ben unutamam sahsen. bi dusundum klan kurum diye  artik azeribaycanida yukseltmek lazim 1453 gibi   biz her zaman kardesh dovletis onun icin bir -birimize destek vermeliyis

artik azeri klanida var   [-BaKu-] klan  klanin logosunuda hall etdim super olmus logonu yukleyin  bu klan azeri ver turkleri her zaman  bekliyor

klanin sitesi www.aze.clan.su
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2010, 10:38:50 Gönderen: ADMIRAL » Kayıtlı
ADMIRAL'in Imzasi

.: кιηgѕιzє :.
صالح
Rütbe: KING
Çevrimdışı Çevrimdışı

ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

459557544 gheddo_boy_s@hotmail.de
Site E-Posta
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2010, 15:44:02 »

slm arkadaslar !  salih iyiki bildin ben biraz sana soylemeye utaniyodum yeni klan kurdum diye , amma sizin sayenizde geldim bu yerlere cikdim sizlere borcluyum, bide 1453 -de kimsede gorukmuyodu klan batiyodu sule ve sen ve basqalari olmadikca biraz insana zor grliyo  niye boyle oldu diye tabiki her kesin isi onemli o yuzden arkadaslar olmuyu anliyorum .  Ben hep sizlerleyim  
cok tesekkur ederimki sizlere azeri klani olmadigi icin azerileri klaniniza aldiniz bunu ben unutamam sahsen. bi dusundum klan kurum diye  artik azeribaycanida yukseltmek lazim 1453 gibi   biz her zaman kardesh dovletis onun icin bir -birimize destek vermeliyis

artik azeri klanida var   [-BaKu-] klan  klanin logosunuda hall etdim super olmus logonu yukleyin  bu klan azeri ver turkleri her zaman  bekliyor

klanin sitesi www.clanaz.tk

sorun degil rahib, bizim klana gelmek istiyen cok oldu ama biz sadece sadiklari almaya calistik cürükleri degil.
Uzun lafin kisasi, insallah yeni klaninda basarili olursun, anar ve azerde gidiyorsa söylersin, onlarida Üye listesinden silerim. Tabiki gitmen kötü oldu birbirimize alismistik mikrofondan konusmustuk felan. Qararina Saygi gösteriyorum rahib. Sana bundanki cossacks hayatinda basarilar, kapimiz herzaman acik.
.: кιηgѕιzє :.'in Imzasi

[1453]^KRAL^
1453 ELITE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2010, 16:11:58 »

YOK KARDESHIM BEN HALA   KALIYRUM   GOREK  NE OLUR ,  SALIH EYER SEN KAZAKIYE QATILSAN VE BIR AZ YENI OYUNCULAR KABUL ETSEK BU DURUM DUZELER  INSHALLAH !!!    ONDA BU CLANDAN GETMETYE HEC QEREK YOK
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2010, 17:14:23 Gönderen: GENERAL » Kayıtlı
[1453]^KRAL^'in Imzasi

ADMIRAL
-BAKU-
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

559014902
Site E-Posta
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2010, 18:24:09 »

klanin sitesi www.clanaz.tk

sorun degil rahib, bizim klana gelmek istiyen cok oldu ama biz sadece sadiklari almaya calistik cürükleri degil.
Uzun lafin kisasi, insallah yeni klaninda basarili olursun, anar ve azerde gidiyorsa söylersin, onlarida Üye listesinden silerim. Tabiki gitmen kötü oldu birbirimize alismistik mikrofondan konusmustuk felan. Qararina Saygi gösteriyorum rahib. Sana bundanki cossacks hayatinda basarilar, kapimiz herzaman acik.

cok tessekur ederim salih sen benim her zaman dosdum olaraq kalacaksin tabiki her zaman oldugu gibi yene skyupeden mikrafonla konusacayik [1453] sitesinde yenede aktiv olarak kalacam ,amma biraz hakikatan uzuldum bende. benim adimida uyeler sirasindan cikarmissin .bana cok desdek oldunuz hepiniz  tesekurler ,bende seni oz sitemde senin urek sozlerini bekliyorum!kardesim    
                                                           www.clanaz.tk
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2010, 18:35:06 Gönderen: ADMIRAL » Kayıtlı
ADMIRAL'in Imzasi

صالح
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2010, 18:37:26 »

YOK KARDESHIM BEN HALA   KALIYRUM   GOREK  NE OLUR ,  SALIH EYER SEN KAZAKIYE QATILSAN VE BIR AZ YENI OYUNCULAR KABUL ETSEK BU DURUM DUZELER  INSHALLAH !!!    ONDA BU CLANDAN GETMETYE HEC QEREK YOK
tamam eger sen cikmadisan bir sorun yok, ama Baku sitesinde senin adinda geciyor, azer ve KRAL diye baska bir üyesi mi var klanin?

ADMIRAL
-BAKU-
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

559014902
Site E-Posta
« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2010, 18:51:29 »

tamam eger sen cikmadisan bir sorun yok, ama Baku sitesinde senin adinda geciyor, azer ve KRAL diye baska bir üyesi mi var klanin?

gozel bi konu bunlari 3-4 tane isim yazdimki siyeye giren biraz uyesi cok olkan site kimi gorunsun deye boyle yani
ADMIRAL'in Imzasi

صالح
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #6 : 14 Ekim 2010, 11:01:38 »

arkadaslar bilmiyorum siz bunu anladiniz mi ama biz bir Qlandan daha fazlasiyiz. Üye listesindeki cogu kisi özel hayatinda sorunlari oldugu ve zamani olmadigi icin Cossacksa gelemiyor. Maalesef bunlardan birisi ben ve süleymaniz. Ben zamanim oldukca giriyorum General ve Raxib siz beni arada sirada görüyorsunuz hic girmiyor degilim. Bizim icin herzaman herkez OnLine olucaq diye birsey yok. Eger oynuyabiliyorsan oynuyacaqsin eger zamanim yoksa eywallah. Biz artiq aqtif bir klan degiliz o yüzden aqtifliye ben ve sülo peq önem vermiyoruz. Üyelerimizden istediqlerimiz tek sey, kalblerile bizimle olmalari. Gerisi zamanla gelicektir. Sadikta olucaktir ve Qlana Üyede bulacaqtir.
Azeri kardeslerim Cossacksda var, hatta Türqlerden daha fazla olabilir ama hepsi gelip gecer tek var olan var oda 1453. Klani Acali 3 Sene Oldu ve haalen ayaktayiz. Bende zamaninda cok cok klana girdim ciktim, millions Def oynadigimiz Zamanlar AOW, EIS, BiA, EoK ve birsürü klana girdim, ama hicbirzaman bu klandaki gibi kendimi sicak hissetmedim. Insallah ayakta kalirsiniz raxib.

ADMIRAL
-BAKU-
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

559014902
Site E-Posta
« Yanıtla #7 : 14 Ekim 2010, 11:30:53 »

bende sana katiliyorum kardeshim kismet nasib boyle belki 10-15 gune belki 1 ay- icinde 1453 yene dondum, ne biliyim boyle alindi, mende cokseviniyorumki sizin kimi insanlarla dost oldum sizler benim kalbimde kalacaksiniz ,ne bilim konusascaq soz bulamiyorum uzgunum bende senin gibi ammma soz 1453 uyesi kimi yenede aktiv olmaya calisacam . bu site benim ana yurdum oldu insallah iyi olur salih.
ADMIRAL'in Imzasi

[1453]^COBALT^
1453 ELITE
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

E-Posta
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2010, 02:38:10 »

yavas  lan aglaticaksiniz beni , gozlerim c  yashardi .. lol  .  hem de 2 kere  lol
[1453]^COBALT^'in Imzasi

>>Mertin bakishi  grumble  korkagin  026 kilicindan keskindir<<  exclam exclam exclam
صالح
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2010, 17:22:31 »

yavas  lan aglaticaksiniz beni , gozlerim c  yashardi .. lol  .  hem de 2 kere  lol
haha, eee kolaymi gardasimdan ayrilmak

ADMIRAL
-BAKU-
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

559014902
Site E-Posta
« Yanıtla #10 : 23 Ekim 2010, 10:40:53 »

yavas  lan aglaticaksiniz beni , gozlerim c  yashardi .. lol  .  hem de 2 kere  lol
haha, eee kolaymi gardasimdan ayrilmak

lol benide aglatdiniz
ADMIRAL'in Imzasi

صالح
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #11 : 23 Ekim 2010, 13:57:23 »

yok aglamaya gerek yok, gercekler hep aci dir zaten :)

ADMIRAL
-BAKU-
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

559014902
Site E-Posta
« Yanıtla #12 : 05 Kasım 2010, 13:30:14 »

slm her kese yeni site nasil olmus bi bakin   
 www.aze.clan.su
ADMIRAL'in Imzasi

صالح
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #13 : 17 Kasım 2010, 22:05:21 »

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3 © 2008-2009, SimplePortal

TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

|

FOR EVER 1453 KLAN
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.185 Saniyede 34 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.029s, 3q)