Turk Cossacks Forum
Duyurular: Klan Leader: Salih, Süleyman, Erdi, Arif

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 23 Mayıs 2012, 08:44:25

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: K?f?rbaz Papa?an  (Okunma Sayısı 301 defa)
.: кιηgѕιzє :.
صالح
Rütbe: KING
Çevrimdışı Çevrimdışı

ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

459557544 gheddo_boy_s@hotmail.de
Site E-Posta
« : 01 Aralık 2008, 17:38:41 »

Kad?n?n biri bir petshop a gider ve "bir papa?an almak istiyorum" der.Mehmet ismindeki petshop sahibi
-"Han?mefendi elimde bir tane papa?an kald? fakat bu papa?an ?ok k?f?rbaz almak istemezsiniz san?r?m" fakat bir papa?an sahibi olmak isteyen kad?n
-" Hay?r almak istiyorum" der ve papa??n? al?r. Evine geldi?inde bir bakar ki ger?ekten papa?an kad?n? her eve geldi?inde'ho?geldin orospu' diyerek kar??lar. Buna dayanamayan kad?n papa?an? al?r ve petshopa geri g?t?r?r. Mehmet bey bu papa?an ger?ekten ?ok terbiyesiz. Her eve geldi?imde beni ho?geldin orospu diyerek selaml?yor ve ben buna dayanam?yorum. Papa??n? geri getirdim ve param? geri istiyorum. Fakat o anda paraya ihtiyac? olan Mehmet bey han?mefendi merak etmeyin birka? g?n bana b?rak?n ben terbiye edeyim daha sonra gelin al?n... Kad?n inanmayarak da olsa tamam der ve gider. Mehmet papa?an? al?r ve bir ?aydanl?k su kaynat?r. Ne diyeceksin lan kad?n eve geldi?inde diye sorar papa?ana
-"Ho?geldin orospu diycem." der. Bunun ?st?ne papa?an?n kafas?n? kaynar suyun i?ine sokar ve tekrar sorar.Papa?an yine ayn? yan?t? verir. Bir olur , iki olur ve papa?an i?kenceye dayanamaz
-"Ho?geldiniz han?mefendi diycem" der. Ertesi g?n kad?n gelir ve Mehmet bey kad?na papa?an? terbiye etti?ini s?yler. Kad?n bunu kontrol etmek istedi?ini s?yler ve papa?ana sorular sormaya ba?lar. Ben eve geldi?imde bana ne diyeceksin?
-"Ho?geldiniz han?mefendi" diyece?im der papa?an. Kad?n ?ok ?a??r?r ama emin olmak i?in devam eder. Peki yan?mda bir k?z arkada??m? getirirsem ne diyeceksin?
-" Ho?geldiniz han?mefendiler" diyece?im peki yan?mda bir erkek arkada??m? getirirsem ne diyeceksin?
-"Ho?geldiniz beyfendi" diycem. peki yan?mda 2
-3 erkek arkada??m? getirirsem ne diyeceksin? Papa?an biraz duraksar ve cevap verir :
-"O?lum Mehmet suyu kaynat bu kar? harbi or*spu!!!
.: кιηgѕιzє :.'in Imzasi

-KinG-
[kIngSofWaR]
1453 ELITE
Rütbe: Duke
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

т?як?и т?яктєи вαѕкα ∂σѕтυ уσктυя...!!

bartinli_rambo_74@hotmail.de
E-Posta
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2008, 18:02:39 »

:hahahh: :hahahh:
-KinG-'in Imzasi

ƒαякιмιz тαяzιмιz вιzιм ∂єℓιкαиℓι σℓмαмιz уα кαи кυѕтυяυяυz уα тαм ѕυѕтυяυяυz вυ нυѕυѕтα иє кυяαℓ иє∂є кяαℓ тαиιяιz..!

-KinGsOfWaR-
                                                                                www.kow-clan.tr.gg
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3 © 2008-2009, SimplePortal

TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

|

FOR EVER 1453 KLAN
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.146 Saniyede 35 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.014s, 3q)