Turk Cossacks Forum
Duyurular: FORUMDA AKTIF OLUN.

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 23 Mayıs 2012, 22:31:11

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: G?Khan ZAN Galatasaray'da !! :)  (Okunma Sayısı 307 defa)
MeMo
мємσѕтуℓє ツ
Rütbe: Earl
Çevrimdışı Çevrimdışı

400137828 lincoln.10.gs@hotmail.de
E-Posta
« : 22 Haziran 2009, 20:26:50 »

Galatasaray Kul?b?, Be?ikta?l? savunma oyuncusu G?khan Zan'? resmi olarak kadrosuna katt?.

G?khan Zan kendisini Galatasarayl? yapan 2 senelik resmi s?zle?meyi imzalad?.

Florya Metin Oktay tesislerinde d?zenlenen imza t?reninde ?ncelikle s?z alan Haldun ?st?nel, G?khan Zan transferi ile ilgili olarak "G?khan Zan'? kadromuza hocam?z?n da onay?n? alarak katt?k. Hem kendisine hem de camiam?za hay?rl? olmas?n? diliyorum. Bundan sonra yapaca??m?z her transfer hocam?z?n bilgisi dahilinde olacakt?r.

Sonu?ta profesyonel bir hayat?n i?inde ya??yoruz. G?khan'?n s?zle?mesi sona ermi?ti. Biz Be?ikta? kul?b?nde kalaca??n? d???nm??t?k ?nce ama bu ger?ekle?medi. Bu olaylardan sonra devreye girdik ve Galatasaray kul?b?'n? ?ok iyi temsil edece?ine inand???m?z G?khan karde?imizle anla?t?k.

Biz Servet'in durumunu g?z ?n?ne al?p bu transferi ger?ekle?tirmedik. ??nk? onun durumu ?u anda belirsizli?ini koruyor. Biz stoper mevkiinde eksik oldu?umuzu d???nd???m?z i?in bu transferi ger?ekle?tirdik.

D?? transferde ?al??malar?m?z devam ediyor. Hi? beklemedi?iniz anda yine beklenmedik isimlerle kar??n?za ??kaca??z.

Lincoln durumunu yar?n ki y?netim kurulunda de?erlendirece?iz. Kendisi ile temaslar?m?z oluyor. ?ncelikle bu konuyu i?imizde de?erlendirip daha sonra kamuoyunu bilgilendirece?iz" dedi.

Haldun ?st?nel'den sonra s?z alan ?i?e?i burnunda Galatasarayl? G?khan Zan ise Galatasaray'da olmaktan dolay? mutluluk duydu?unu belirtti.

??te G?khan Zan'?n a??klamalar? :

- GALATASARAY FORMASINI G?YMEY? SABIRSIZLIKLA BEKL?YORUM -

Belki biraz ani oldu. Belli bir d?nem i?indeydim. Tabii ki Galatasaray gibi b?y?k bir camiadan b?yle bir teklif gelmesi beni son derece heycanland?rd? ve gururland?rd?. Karar?m? bug?n verdim. Yeni formam? giyece?im g?n? her arkada? gibi sab?rs?zl?kla bekliyorum. Bu transferde eme?i ge?en herkese ?ok te?ekk?r ediyorum.

- ?AMP?YON TAKIMIN KAPTANI OLARAK GELD?M -

Bildi?iniz gibi Be?ikta?'ta ac? ve tatl? bir ?ok an?yla, en ?nemlisi ?ampiyon olan bir tak?m?n kaptan? olarak Galatasaray'a geldim. Ben sonu?ta profesyonel bir oyuncuyum. Be?ikta? kul?b?n?n bu transfere anlay??l? olaca??n? d???n?yorum. Umar?m hem Galatasaray'?m?za hem de bana hay?rl? olur.

- GALATASARAY BANA ?OK SICAK DAVRANDI -

Bug?ne kadar bana eme?i ge?en herkese ?ok te?ekk?r ederim. Galatasaray kul?b?n?n bana olan s?cakl??? benim i?in ?ok ?nemliydi. Bu yakla??mdan dolay? bu formay? giyece?im i?in son derece heyecanl?y?m. Dedi?im gibi bu karar? bug?n verdim. Bundan sonra geriye bakmak yok ileriyi d???nmek var. Galatasaray ile ba?ar?lar kazanmak istiyorum. Her?ey Galatasaray i?in.

- AVRUPA'DA TANINAN B?R KUL?BE GELD?M -

Galatasaray T?rkiye'nin en ?nemli camialar?ndan bir tanesi. Avrupa'n?n da en ?ok tan?nan tak?mlar?ndan biri Galatasaray.

- RIJKAARD ?LE ?ALI?MANIN ONURUNU YA?AYACA?IM -

Frank Rijkaard ?ok b?y?k bir isim. Hem futbolcu kimli?i ile hem de hocal?k kariyeri m?thi? bir insan. B?yle bir hoca ile ?al??man?n onurunu ya?ayaca??m. Futbolcu arkada?lar?mla beraber Galatasaray'? ba?ar?ya ta??yaca??z.

- AVRUPA'DAN DA TEKL?FLER ALDIM AMA G.SARAY ?SM? ?OK B?Y?K B?R ?S?M -

Galatasaray d???nda Avrupa'dan teklifler ald?m. Ama Galatasaray'? tercih etmemin sebeplerinden biri hem benimle ?ok yak?ndan ilgilendiler hem de Galatasaray ismi ?ok b?y?k bir isim. Benim i?in bundan sonra ?nemli olan Galatasaray ismini ve formas?n? lay?k?yla ta??mak olacakt?r.

Haydi hayirli OLA!!
.: кιηgѕιzє :.
صالح
Rütbe: KING
Çevrimdışı Çevrimdışı

ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

459557544 gheddo_boy_s@hotmail.de
Site E-Posta
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2009, 20:31:53 »

ne olursa olsun servetin yerini tutmasi zor :) servet bi servet gibiydi cok iyi savunma duvar gibiydi, ama galata mecburdu buna zira stadiumdaki isci parasini karsiliyamiyorlar simdi yaparlar..
.: кιηgѕιzє :.'in Imzasi

MeMo
мємσѕтуℓє ツ
Rütbe: Earl
Çevrimdışı Çevrimdışı

400137828 lincoln.10.gs@hotmail.de
E-Posta
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2009, 20:33:13 »

Satmalari belki hataydi ama GS icin de biraz iyi oldu..(para Konusunda)
Neyse Insallah ZAN galatasaray icin iyi IS yapar haydi hayirlisi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3 © 2008-2009, SimplePortal

TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

|

FOR EVER 1453 KLAN
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.148 Saniyede 35 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.016s, 3q)