Duyurular
: Klan Leader: Salih, Süleyman, Erdi, Arif
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Ara
Giriş Yap
Ziyaretçi
.Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
23 Mayıs 2012, 09:14:59
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Turk Cossacks Forum
>
Komedi - Kültür Sanat - Diger
>
Geyik Bölüm
>
Tarih
>
Gelin Biraz Tarih konusalim
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Gelin Biraz Tarih konusalim (Okunma Sayısı 963 defa)
.: кιηgѕιzє :.
صالح
Rütbe:
KING
ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
Gelin Biraz Tarih konusalim
«
:
24 Mayıs 2009, 17:05:20 »
?ncelikle selam herkese. Arkadaslar benim kac zamandir kafama takilan birsey var. Ermeniler soykirim diyor basbakanimiz b?yle birsey yok diyor ama yinede ozaman ?len binlerce ermeni olmus. Bunu bana bir anlatabilirmisiniz l?ften, neyin nesiydi gibi.. b
.: кιηgѕιzє :.'in Imzasi
MeMo
мємσѕтуℓє ツ
Rütbe: Earl
Ynt: Gelin Biraz Tarih konusalim
«
Yanıtla #1 :
24 Mayıs 2009, 20:11:06 »
Hen?z bende anlamis degilim sorry anlatamam !^^
صالح
Rütbe:
KING
«
Yanıtla #2 :
28 Mayıs 2009, 17:32:56 »
Alıntı sahibi: [M]e[M]o üzerinde 24 Mayıs 2009, 20:11:06
Hen?z bende anlamis degilim sorry anlatamam !^^
ben biraz arastirdim;;
burdan bakabilirsiniz:
http://www.mountbladeturkiye.com/forum/index.php?topic=346.0
[1453]FSM_Turk
Süleyman A.
«
Yanıtla #3 :
05 Haziran 2009, 00:16:29 »
1915 yilinda olmasi gerekiyo. o yillarda dogu illerindeki ermeniler devamli isyan ettikleri icin osmanli hukumeti tehcir yasasini cikartiyo tehcir yasasina gore dogu illerindeki ermenilerin suriye iraga aktarilmasidir .iste bu yasadan dolayi ermeniler g?? ettiriliyo ve bu sirada iste hastaliktan felan olenlerdi sonra dagda cetelerin saldirilarinda olenler felan ama tabi gavurlarin dedi kadar cok degil. yani biz almanya gibi yahudilere g?? yaptirtmadik ?bur tarafa yada amerkanin yaptgi gibi yerli amerkan halkini katletmedik. yada fransanin cezayirde yaptigi gibi bi katliam. biz sadece dogu illerindeki isyani bastirmak icin tehcir ettik. ve savas sirasinda bir ulkenin bunu yapmasi en dogal hakki. yaklasik 500 bin kisi olmasi lazim tehcir ettirildi bunlardan yanlizca 30 bin civari ?ld?. ama avrupali devletlerin soledikleri yalan ise 1million 300bin civarinda kiisiyi ?ld?rd? diyor. halbuki ermenilerin su anda tum dunyadaki nufusu 7 milyon ve kendi ulke nufusu 3 milyon . neyse iste b?le karisik olaylar.ha bana kalsa o siralarda ruslarla ssavas halindeydik . savas meydanina salacaktin turk uniformasini giydirip hic olmassa rusyanin coaliyla ironunu bitireceklerdi
[1453]FSM_Turk'in Imzasi
Yozgatli 66
صالح
Rütbe:
KING
«
Yanıtla #4 :
05 Haziran 2009, 10:54:16 »
Alıntı sahibi: kibbutz üzerinde 05 Haziran 2009, 00:16:29
1915 yilinda olmasi gerekiyo. o yillarda dogu illerindeki ermeniler devamli isyan ettikleri icin osmanli hukumeti tehcir yasasini cikartiyo tehcir yasasina gore dogu illerindeki ermenilerin suriye iraga aktarilmasidir .iste bu yasadan dolayi ermeniler g?? ettiriliyo ve bu sirada iste hastaliktan felan olenlerdi sonra dagda cetelerin saldirilarinda olenler felan ama tabi gavurlarin dedi kadar cok degil. yani biz almanya gibi yahudilere g?? yaptirtmadik ?bur tarafa yada amerkanin yaptgi gibi yerli amerkan halkini katletmedik. yada fransanin cezayirde yaptigi gibi bi katliam. biz sadece dogu illerindeki isyani bastirmak icin tehcir ettik. ve savas sirasinda bir ulkenin bunu yapmasi en dogal hakki. yaklasik 500 bin kisi olmasi lazim tehcir ettirildi bunlardan yanlizca 30 bin civari ?ld?. ama avrupali devletlerin soledikleri yalan ise 1million 300bin civarinda kiisiyi ?ld?rd? diyor. halbuki ermenilerin su anda tum dunyadaki nufusu 7 milyon ve kendi ulke nufusu 3 milyon . neyse iste b?le karisik olaylar.ha bana kalsa o siralarda ruslarla ssavas halindeydik . savas meydanina salacaktin turk uniformasini giydirip hic olmassa rusyanin coaliyla ironunu bitireceklerdi
haha
мoήคяcн™
[KoW]^MoNaRcH^
1299 Üye
? CsxK!ηq ?
«
Yanıtla #5 :
05 Haziran 2009, 12:56:54 »
Beyaz Saray?n Ara?t?rmas?: Ermeniler 2 Milyon M?sl?man Osmanl?y? Katletti
ABD eski Ba?kan? Reagan’?n dan??man? Fein: “Beyaz Saray ara?t?rma yapt? Ermenilerin 2 milyon M?sl?man Osmanl?’y? katletti?i ortaya ??kt?. Ermeniler, kendi ar?ivlerini a?m?yor, ??nk? bu ger?e?in ortaya ??kmas?n? istemiyor…”
ABD Ba?kan? Ronald Reagan’?n hukuk dan??manl???n? yapan Bruce Fein, s?zde Ermeni soyk?r?m? iddialar?n? de?erlendirdi. Ermenilerin bu iddialar?n?n son derece as?ls?z oldu?unu belirten Fein, Reagan’?n ba?kan oldu?u 1981′de bu konunun Beyaz Saray taraf?ndan ara?t?r?ld???n? ve iddialar?n as?ls?z oldu?unun belgelendi?ini s?yledi. ??te s?zde Ermeni soyk?r?m? konusunda Fein’in a??klamalar?: Osmanl? ?mparatorlu?u’nun az?nl?klara kar?? “m?thi?” say?labilecek bir ?zen g?sterdi?i ger?e?ini unutmamak gerekir. Az?nl?klar, kendi dini ?zg?rl?klerini ve hayatlar?n? son derece rahat bir ?ekilde s?rd?rd?.
?eteler, Osmanl?lar? ?ld?rd?
Ermeni ter?r ?eteleri I. D?nya Sava?? s?ras?nda Fransa ve Rusya ile birlikte Osmanl?lar? ?ld?rd?. Bu rakam?n 2 milyon civar?nda oldu?u bir ger?ek. Ermeni kay?plar?n?n ise 500 bin civar?nda oldu?u ara?t?rmalarla kan?tland?. Burada as?l ?nemli konu, Ermenilerin ihanetidir. Osmanl? da kendisini savundu. ?zellikle ABD’de ya?ayan Ermeniler, soyk?r?m yalan? ile b?y?k rant sa?l?yor. ABD y?netimi de b?y?k paralar d?nd??? i?in Ermenileri kar??s?na almak istemiyor. Ermeniler ?srarla kendi ar?ivlerini a?m?yor. ??nk? y?llard?r soyk?r?m yalan? ile d?nen rant? kaybetmek istemiyorlar. Ar?ivler a??ld??? anda ger?ek ortaya ??kacak.
Kaynak: Takvim Gazetesi-16.05.2009
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
Cossacks Ilgili Hersey - Back To War - Art Of War - European Wars