Turk Cossacks Forum
Duyurular: Eski mesajlarda türkce karekter hatasi var. Backupdan kaynaklaniyor..

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 24 Mayıs 2012, 10:13:01

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ?lkeyi geli?tirme h?z?...?  (Okunma Sayısı 670 defa)
gitarc?_x
Rütbe: NEW
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« : 09 Şubat 2009, 22:37:18 »

arkadaslar ben cossacksta daha acemi say?l?r?m ama 3 haftad?r epey yol ald?m.art?k direnebiliyorum rakiplere kars?.Ancak adamlar cok cabuk gelisip asker c?kart?olar ee haliyle bar?s s?resi bitince ordum zay?f kal?yor. biran ?nce geli?mek i?in izleyeceigimiz taktikler y?ntemler gidi?at nas?l olmal? oyunun bas?nda? ben zaman ?nemli oldu?u i?in hemen iscilerin yak?n?nda town hall ve tarla kurarak ?se basl?yorum.sonra blacksmith ve market yap?yorum.ilk basta i??ilerin ?o?unlugunu yemege g?nderiyorum.isci laz?m ??nk?. sonra tas cal??t?r?oyorum ve coal elde etmek i?in ba?ta ta? geli?tirmeye t?kl?yorum ama bunlar? daha cabuk nas?l yapabilirim.t?m deneyimli arkadaslar?n dediklerine uymama ragmen eksik bi?iler var:D yard?mc? olursan?z memnun olurum.
-|Asivemavi|-
TRO
Rütbe: Marquis
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

serkaninho1991@hotmail.de
Site E-Posta
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2009, 22:59:40 »

ilk ?nce hangi option onu s?yle 5000 10pt bahsediyon heral market felan tekniklerine bakdinmi?
bakdiysan ordan 5000 10pt benim s?yledihim marketi bulursun :) kolay ve kafani yormaz
sana ilk basda  b?yle baslican

13 isci 1 town 5 isci yemek  seyi.
sonra o yemek seyi yapan 5 isciyle birtane daha town tasin yanina kur  ilk town bitikten sonra acele storehous ve sonra market yap  tabi blacksmith unutmican

bu marketi uygula ama acele etmen lazim t?m gold = coal / t?m iron = coal ozaman sende  tabi ilk basda yaptiysan 12600 coal olmasi lazim

artik mine yapabilirsin ilk basda 1 iron 1 coal ve t?m altin mineleri doldumani ?neririm

sonra  17th yapacan hemen arkdasindan akademie yemege adam lazim degil dayaniyor bakdin kalmadi tasi sat
bu arada t?m isciler tasa :)

sonra tas gelistirmeye bakacan ben tasi oyun iyi giderse 2 veya 3 dakada gelistiriyorum sende yaparsan kesin yenersin:D

tas gelistirdikten sonra tas topla baktin 2inci 17th yapabiliyon 20 bin tas tahtaya yola ve ikinci 17th ve diplo kur

sonra 8 dakaya kadar tas topla iyi giderse ellinde 100 binden fazla tas olur ve 9bine yakin altin o altini b?yle sat

8 kere tasa 1000 yolla arka arkaya sonra t?m tasi altina sende ozaman 40bin veya daha az altin olur ve onla en az 300 drag basarsin  b

benden bukadar ellerim agirdi
-|Asivemavi|-'in Imzasi

saso
Rütbe: Knight
Çevrimdışı Çevrimdışı

VATAN SÖZ KONUSU iSE GERiSi TEFERRUATTIR....

ugursarsilmaz@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2009, 11:16:32 »

asi eme?ine bile?ine sabr?na te?ekk?r ederim. Fakat arkada??m ?z?lerek s?ylemeliyim 3 hafta geldim sand???n yol hen?z yolun ba?? bile de?il. Bence oyunu zevkli yapan en ?nemli sebepte bu tazen. Sana bu a?amada s?yleyebilece?im en akk?ll?ca fikir bol bol record izlemendir. Burada b?yle genel sorular yerine daha noktasal sorular sorarsan senni i?in ?ok daha faydal? olur. Genel hatlar?n? kendin olu?turmal?s?n bu recordlar? izleyerek. ?lk sorunda ?u olabilir: Record nedir? Nas?l izlenir? Ne i?e yarar ?
saso'in Imzasi

VATAN SÖZ KONUSU iSE GERiSi TEFERRUATTIR....
sir_muzzy_khan
1299 Üye
Rütbe: Knight
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik..

sirmuzzy1905@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2009, 11:45:00 »

5 isci yemek  seyi.

bak tarlaym?? onun ad?  :biggrin :biggrin
gitarc?_x
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2009, 11:52:55 »

[trO]-|Asivemavi arkadas?m cok tesekk?r ederim. bu oyun ger?ekten bi?ok y?n?yle m?kemmel bir oyun.ve ger?ekci olmayan bi?i ben daha bulamad?m.
 saso arkadas?m recordlar? izle demi? benim de tam onunla alakal? bir derdim vard?.ben cossacks? torrent sitelerinin birinden indirdim 1.35 version. ancak ge?ende record indirip izlemek istedi?imde load game a t?klad???m anda mouseda tak?l? kal?yor ve restart atmam gerekiyor pc ye neden b?yle oluyor:s?
BilgeKagan
1453 Warrior
Rütbe: Earl
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #5 : 10 Şubat 2009, 12:02:44 »

egh indirme esnas?nda felan hata olduysa olab?l? :S salihde patch vard? onlar? ats?n bi dene bakal?m :)
BilgeKagan'in Imzasi

-|Asivemavi|-
TRO
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #6 : 10 Şubat 2009, 12:10:01 »

Load/Save b?l?m+ belkide doilu olabilir
biliyorsun heralde t?m oynadihin oyunlar orda :)

onlari sil sonra yine olur .
-|Asivemavi|-'in Imzasi

.: кιηgѕιzє :.
صالح
Rütbe: KING
Çevrimdışı Çevrimdışı

ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

459557544 gheddo_boy_s@hotmail.de
Site E-Posta
« Yanıtla #7 : 10 Şubat 2009, 12:16:21 »

arkadasim senin Autorecord klas?r?n dolu olabilir, bu demektirki load game actiginda oyun kendiliginden c?ker ve hata verir. Bunu telafi etmek icin Autorecord b?l?m?ne herseyi sil ve recordlari koy. bu sayede birdaha oyun c?kmez, ve forume duydugun ilgiden dolayi sana tsk ediyorum
.: кιηgѕιzє :.'in Imzasi

gitarc?_x
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #8 : 10 Şubat 2009, 12:43:56 »

?ok te?ekkr?ler arkadaslar sildim d?zeldi.:')
-|Asivemavi|-
TRO
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #9 : 10 Şubat 2009, 12:50:55 »

salih benim s?yledihimi niye tekrarliyon
-|Asivemavi|-'in Imzasi

.: кιηgѕιzє :.
صالح
Rütbe: KING
Çevrimdışı Çevrimdışı

ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

459557544 gheddo_boy_s@hotmail.de
Site E-Posta
« Yanıtla #10 : 10 Şubat 2009, 12:54:58 »

salih benim s?yledihimi niye tekrarliyon

hade len)
.: кιηgѕιzє :.'in Imzasi

-KinG-
[kIngSofWaR]
1453 ELITE
Rütbe: Duke
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

т?як?и т?яктєи вαѕкα ∂σѕтυ уσктυя...!!

bartinli_rambo_74@hotmail.de
E-Posta
« Yanıtla #11 : 19 Nisan 2009, 15:28:20 »

12600 ALMIYOM BEN 14000
-KinG-'in Imzasi

ƒαякιмιz тαяzιмιz вιzιм ∂єℓιкαиℓι σℓмαмιz уα кαи кυѕтυяυяυz уα тαм ѕυѕтυяυяυz вυ нυѕυѕтα иє кυяαℓ иє∂є кяαℓ тαиιяιz..!

-KinGsOfWaR-
                                                                                www.kow-clan.tr.gg
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3 © 2008-2009, SimplePortal

TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

|

FOR EVER 1453 KLAN
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.199 Saniyede 34 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.02s, 3q)