Turk Cossacks Forum
Duyurular: Klan Leader: Salih, Süleyman, Erdi, Arif

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 24 Mayıs 2012, 10:49:30

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yardim  (Okunma Sayısı 799 defa)
metinsgl
Rütbe: NEW
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« : 04 Eylül 2010, 00:02:02 »

Kardes ben millions 10 pt oynuyorum. oyunla alakali bir sorum olacak.
oyunda iken askerleri belirli sayı  ile grup olusturuyorlar. ekranın sol üst tarafında bir simge cıkıyor. örnegin 120 li bir grup olusturuyorlar. bu grup birden fazla olabiliyor. grup içinde bir askere tek tıklayınca hepsi seçiliyor. bunu nasil yapiyorlar bilmiyorum anlatırsanız sevinirim. umarim anlatabilmişimdir.
ADMIRAL
-BAKU-
Rütbe: Viscount
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

559014902
Site E-Posta
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2010, 19:46:49 »

bak kardesh qrup yapmak isdiyorsansa 1 rutbeli bide baraban calan cikart sonra rutbeliye tikla orda kac asker yapmak isdiyorsan gorukuyo ; mes 120-- 196 yapa bilersin
ADMIRAL'in Imzasi

.: кιηgѕιzє :.
صالح
Rütbe: KING
Çevrimdışı Çevrimdışı

ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

459557544 gheddo_boy_s@hotmail.de
Site E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2010, 14:13:28 »

bak kardesh qrup yapmak isdiyorsansa 1 rutbeli bide baraban calan cikart sonra rutbeliye tikla orda kac asker yapmak isdiyorsan gorukuyo ; mes 120-- 196 yapa bilersin
evet aynen öyle.

Daha iyi anlaman icin:

Rütbeli = Officer yani Komutan
Barbaranda = Davulcu
.: кιηgѕιzє :.'in Imzasi

metinsgl
Rütbe: NEW
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2010, 20:53:47 »

saol kardes yaptim.
صالح
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2010, 14:50:42 »

saol kardes yaptim.
sen sagol

[1453]^COBALT^
1453 ELITE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #5 : 18 Eylül 2010, 01:35:20 »

SELAM.arkadaslar problemim var cossacks oynadigimda  oyunumda bazi  oyuncular oldugu zaman savasa baslar baslamaz takilib kaliyoruz. oyunun  hizi da iyi. 5k20pt optionunda yani .baskasini da oynamam hehe.
mesela oyunda  [-ASIL-]TOKMAK   ,[Fanat]FroumUA  oldugunda  takiliyor oyun 20ci dakikada falan.en cok da
 [-ASIL-]TOKMAK oldugu zaman takiliyor . ikimizden birimiz hemen  cikarsak  oyun devam  ediyor.yoksa oyle kaliyor.  BUNA BIR CARE  VARMI ? lutfen  yardim  ediniz . 
[1453]^COBALT^'in Imzasi

>>Mertin bakishi  grumble  korkagin  026 kilicindan keskindir<<  exclam exclam exclam
ADMIRAL
-BAKU-
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

559014902
Site E-Posta
« Yanıtla #6 : 18 Eylül 2010, 12:48:41 »

SELAM.arkadaslar problemim var cossacks oynadigimda  oyunumda bazi  oyuncular oldugu zaman savasa baslar baslamaz takilib kaliyoruz. oyunun  hizi da iyi. 5k20pt optionunda yani .baskasini da oynamam hehe.
mesela oyunda  [-ASIL-]TOKMAK   ,[Fanat]FroumUA  oldugunda  takiliyor oyun 20ci dakikada falan.en cok da
 [-ASIL-]TOKMAK oldugu zaman takiliyor . ikimizden birimiz hemen  cikarsak  oyun devam  ediyor.yoksa oyle kaliyor.  BUNA BIR CARE  VARMI ? lutfen  yardim  ediniz . 

bak gozel kardesim ola bilsin [-ASIL-]TOKMAK-onun serverinde yada onun cossacks dosyasinda bir problem ola biler onun icin sen o [-ASIL-]TOKMAK-a soyle cossacksi yeniden endirsin bi daha baksin yada sen yeniden endir cossacksi cunki benimle oynadigin zaman boyle seyler olmadi sanirim basqa bir sey olamaz yani  :2: :2:
ADMIRAL'in Imzasi

[1453]^COBALT^
1453 ELITE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #7 : 18 Eylül 2010, 13:24:50 »

bak gozel kardesim ola bilsin [-ASIL-]TOKMAK-onun serverinde yada onun cossacks dosyasinda bir problem ola biler onun icin sen o [-ASIL-]TOKMAK-a soyle cossacksi yeniden endirsin bi daha baksin yada sen yeniden endir cossacksi cunki benimle oynadigin zaman boyle seyler olmadi sanirim basqa bir sey olamaz yani  :2: :2:
bayagi yardimci oldun  tesekkur ederim kardesim 
[1453]^COBALT^'in Imzasi

>>Mertin bakishi  grumble  korkagin  026 kilicindan keskindir<<  exclam exclam exclam
صالح
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #8 : 18 Eylül 2010, 15:40:37 »

2 nedeni vardir:

1. Arkaplanda calisan programlar yogunluktan oyunu donduruyor olabilir
     Cözüm: Problem yapanlar oyuna girmeden önce butun programlari kapatsinlar.

2. 1cisi fayda etmezse Format ceksinler ve oyunu yeniden kursunlar (rahibin dedigi gibi)

[1453]^COBALT^
1453 ELITE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #9 : 19 Eylül 2010, 12:34:52 »

2 nedeni vardir:

2. 1cisi fayda etmezse Format ceksinler ve oyunu yeniden kursunlar (rahibin dedigi gibi)
benim bilgisayarimda system XP dir ve  o system oldugu yerde hic bir baska program yok yanlizca cozzacks var.
[1453]^COBALT^'in Imzasi

صالح
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #10 : 20 Eylül 2010, 09:56:19 »

2 nedeni vardir:

benim bilgisayarimda system XP dir ve  o system oldugu yerde hic bir baska program yok yanlizca cozzacks var.
ctrl+alt+delete

oyuna girmeden buna tikla, acilan pencereden Proccess gibi birsey yaziyor.. ona tikla, sonra sag tarafdan adina göre ayarla, sonra senin bilgisayar adina calisan tüm programlari kapat.
msn ve firefoxu kapattikmi yetmiyor, arkaplanda calisan birsürü programlar var. onlari kapatmazsan msnde fayda etmez.

[1453]^COBALT^
1453 ELITE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #11 : 22 Eylül 2010, 17:45:14 »

2 nedeni vardir:

ctrl+alt+delete

oyuna girmeden buna tikla, acilan pencereden Proccess gibi birsey yaziyor.. ona tikla, sonra sag tarafdan adina göre ayarla, sonra senin bilgisayar adina calisan tüm programlari kapat.
msn ve firefoxu kapattikmi yetmiyor, arkaplanda calisan birsürü programlar var. onlari kapatmazsan msnde fayda etmez.
tmm aynisini yapicam ,bakalim  ne  olucak.belki duzelir simdi.sagolasin kardesim yardimin icin.
[1453]^COBALT^'in Imzasi

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3 © 2008-2009, SimplePortal

TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

|

FOR EVER 1453 KLAN
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.188 Saniyede 34 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.032s, 3q)